RubFlon™ Trechters

Wij werken sinds het gebruik van Rubflon veel efficiënter en onze kosten zijn hierdoor ook gedaald.

Rubflon™ is de oplossing naar de groeiende vraag naar non-stick coatings voor trechters in de voedingsmiddelenindustrie. Vervaardigd uit PTFE en op maat gemaakt

De nood van de klant

Wij begrijpen de groeiende vraag naar non-stick coatings voor trechters in de voedingsmiddelenindustrie en begrijpen dat onze klanten dit snel en efficiënt willen laten uitvoeren. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar een oplossing die onze klanten voordelen biedt op het gebied van:

  • Geen stilstand in productie door hercoaten
  • Minder transport- en demontagekosten
  • Verlaging van investeringskosten
  • Verbetering van de efficiëntie

Onze oplossing

Naar aanleiding van een casus bij een van onze industriële bakkerijklanten hebben we de Rubflon trechter ontwikkeld als een innovatieve oplossing. Deze trechter is vervaardigd uit hoogwaardig PTFE en gevulkaniseerd op polyurethaan, waardoor het als een tweede huid in uw trechter(s) kan worden bevestigd. Het verwijderen en aanbrengen van de Rubflon trechter gaat zeer vlot, waardoor u snel weer verder kunt met uw productieproces. Bovendien is het mogelijk om een reserve trechter op voorraad te nemen, waardoor de stilstand in uw productie tot een minimum wordt beperkt.

Elke trechter is uniek en daarom wordt de Rubflon trechter geproduceerd op basis van uw technische specificaties. Hierdoor kunnen wij de perfecte pasvorm en functionaliteit garanderen. Door te kiezen voor de Rubflon trechter, profiteert u van de vele voordelen die deze biedt, zoals een langere levensduur van uw trechters, verbeterde hygiëne en efficiëntie, en minder onderhoudskosten. Kortom, met de Rubflon trechter haalt u een duurzame en effectieve oplossing in huis voor uw trechters in de voedingsmiddelenindustrie.

No items found.

Andere interessante cases