Teflonvel op maat - deegbakjes

Hygiënisch, blijft niet kleven en op maat van ons product! Zeer tevreden!

Wij bieden op maat gesneden teflonvellen en glasweefseldoeken met PTFE aan, eventueel voorzien van afgeronde hoeken. Dit is mogelijk in grote oplages.

De nood van de klant

De bakjes zijn ontworpen voor het rijzen van deeg, maar dit proces kan leiden tot vervelende plakkerige restjes. Om deze hygiënische uitdaging aan te pakken, hebben we gezocht naar een oplossing die het mogelijk maakt om de bakjes te behouden zonder het ongewenste restjesprobleem. Het resultaat is een innovatieve oplossing die niet alleen het probleem oplost, maar ook bijdraagt aan een schoner en efficiënter bakproces.

Onze oplossing

Wij bieden op maat gesneden teflonvellen en glasweefseldoeken met PTFE aan, eventueel voorzien van afgeronde hoeken. Dit is mogelijk in grote oplages. Al onze doeken zijn voeding gekeurd en voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Het teflonvel heeft een non-stick eigenschap waardoor deeg gemakkelijk loskomt van het bakje. Bovendien is het doek eenvoudig te reinigen en herbruikbaar. Door het lichte gewicht is het product praktisch in gebruik en goed verhandelbaar. Kortom, een kwalitatief hoogwaardig product dat aan al uw bakbehoeften voldoet!

No items found.

Andere interessante cases